Livet just nu | Linda Häsä I 21 år,förlovad & mamma till Ofelia
Linda Häsä

Linda Häsä I 21 år,förlovad & mamma till Ofelia

Annons

Livet just nu

Tänkte göra en liten uppdatering om livet just nu, vet att ni uppskattar sånt och därför tänkte jag börja denna tisdag med ett sånt inlägg. Det kan vara allt från roliga saker till tråkiga saker, precis så som livet är. För nu har jag bestämt mig för att äntligen ta tag i bloggen och uppdatera 1-2 gånger om dagen till att börja med! Har saknat att uppdatera så himla mycket<3

– Jag kommer förmodligen börja att plugga heltid nu i januari. Om det blir så, då berättar jag mer i så fall. Annars så tar vi det senare!
– Ofelia har utvecklats så himla mycket på sista tiden – är så himla stolt över henne<3 Kommer ett inlägg om hennes utveckling i veckan!
– John har börjat jobba igen efter julledigheten, känns SÅ himla tråkigt. Vill ha honom hemma längre, det är så mysigt att vara hemma alla tillsammans<3
– Just nu mår jag super konstig, vet inte varför. Ena stunden är jag super glad och andra stunden kan jag gråta, men inte riktigt veta varför. Kanske för att jag sovit dåligt när John var i Polen? Jag vet inte, men hoppas innerligt att det går över snart då det går ut över fel personer..
– Jag känner mig kärare än någonsin just nu. Älskar John så himla himla mycket, nästan så det gör lite ont i mig.
– På senaste har jag börjat fundera på att färga håret lite mörkare, vad tror ni? Skulle jag passa i det? Känner mig så otroligt ful hela tiden så tänker att jag kanske skulle göra en förändring haha!

7FF515F2-EAF8-4D56-BF60-07547E5898A2

Här har ni en bild från julafton när Ofelia öppnar sitt paket, det var en lära-gå-stol i det paketet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Linda Häsä

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats